Természetes & biztonságos

 


Bevezető előadás


Bevezető előadásunk célja a figyelemfelkeltés, általános információátadás a termékenység-tudatos fogamzásszabályozáshoz és életmódhoz, tévhitek eloszlatása, ill. tudományos alapokon nyugvó kutatási eredmények ismertetése a magas fokú biztonságot és hatékonyságot illetően az önmegfigyelésen alapuló tüneti-hőmérőzéses fogamzásszabályozáshoz.

A találkozás alkalmával betekintést nyújtunk a biológia alapokba, az önmegfigyelés mikéntjébe, tényeket adunk a módszer működéséhez, mellyel meg kívánjuk mutatni, hogy a módszerben nem hinni kell, hanem ismerni a biológiai folyamatokat és a szabályrendszert, ami által a módszer valóban felveszi a versenyt pl. a legmodernebb, szintetikusan előállított hormonális tablettával.

Mindezt érthetően és érdekesen, szakzsargon-mentesen, interaktívan, figyelembe véve a jelenlévők igényeit is.

Az alkalom hossza másfél óra, igény és kérdések esetén maximum 2 óra.

A bevezető alkalom után lehetőség adódik jelentkezni egyéni vagy csoportos tanfolyam elkezdésére – a tanfolyam árának egyösszegű befizetése esetén 15% kedvezményt biztosítunk! -, ill. akik a tanfolyamainkon részt vesznek, kedvezményesen megvásárolhatják a módszerhez és a tanfolyamhoz tartozó segédanyagot (Természetes & biztonságos tankönyv és munkafüzet együtt 8750 Ft, kedvezményesen 8 000 Ft!)

A bevezető alkalom részvételi díja egyénenként/páronként 3 000 Ft.

A tájékoztató előadást min. 3 fő/pár jelentkezése esetén tartjuk meg és a részvételhez bejelentkezés szükséges!

A bevezető tájékoztató előadás időpontja: minden hónap második hétfőjén 18:00 – 19:30.

Helyszín: Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 152. Griff Irodaház, II. em./202.

Az előadást tartja: Kupás Rozi, termékenység-coach és Sensiplan oktató

Ha kedvet kapott betekinteni egy egészségesebb, természetesebb élet lehetőségébe, kérjük, töltse ki a jelentkezési lapot, az üzenet mezőben megadva azt a dátumot, amikor részt tud venni a bevezető alkalmon.

Jelentkezési űrlap